Lastig slem


De zaterdagrubriek in de Volkskrant, een artikel voor het programma van de Warchild Drive en het spellenboek van de 25-ste cafédrive in Den Bosch zorgen er voor dat je heel wat uren achter de pc zit met alleen India-Pakistan als afleiding. Al heb ik ooit slechts twee keer meegespeeld in een cricketwedstrijd, het is en blijft een fascinerende sport. Daarnaast liggen er nog heel wat spellen uit de White House junior International die de nodige analyse vereisen. ‘Mijn’ junioren hebben toch wel gesmeten met de punten.

 

Soms is bridge gewoonweg te moeilijk. Toch willen bridgers wel graag altijd het onderste uit de kan. Gevraagd naar de juiste aanpak van het bieden in het volgende slem moest ik het alles oplossende antwoord schuldig blijven.

 

 

 

 

 

 

 

 

oplossing

 

BUITENBRIDGE: Ik heb me best geamuseerd bij de 5-3 van gisteren. De ophef over het slechte spel snap ik niet; het was inderdaad niet zo sterk en een aantal spelers nam een vrije avond maar laat in de tweede helft toch lekker gevoetbald.

About bridgenieuws

Kees Tammens (1950): Robberbridger, 1968-2005. Trainer Nederlandse junioren, 1991-2015. Competitie-bridger, 1972-2007. International, 1978-1996. Zaterdagrubriek: 1986-1995 in Trouw, 1996-2018 in de Volkskrant. Publiceert in BCM/Bridge en Bridge Beter. Vanaf 2015 jaarlijks Bridge Beter scheurkalender. Stelt spellenboekjes en trainingen samen.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to Lastig slem

  1. Pingback: Uit: “Lastig slem” | Bridgenieuws, humor en spot

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.